De skjulte bloggelementene

Det er mange som er gode til å skrive, men det kan være lurt å ta imot noen bloggtips før man skriver en blogg. En bloggtekst er gjerne litt mer teknisk da den kan inneholde både lenker, bilder og filmsnutter. Et grunnleggende bloggtips for deg som ønsker å opprette en blogg er å sette seg litt inn i de mest grunnleggende kunnskapene om html-koding for å få et riktig resultat på skjermen. Er du en av de som har teknisk sperre og kun ønsker å trykke på tastene for å skrive en ren tekst? Det finnes hjelp å få! Copypanthers har kreative medarbeidere som også kan skrive bloggen for deg slik at den blir 100% korrekt og selgende. Vi har laget en sjekkliste for deg slik at du enklere kan se om ditt bloggoppsett mangler viktige detaljer eller om det er andre ting som bør endres på.

Noen gode bloggtips på veien

En god blogg er mer enn bare tekst. Vi gir deg noen viktige bloggtips som du kan bruke som veiledning når du skal begynne å skrive blogg. De som bruker nettet i dag ser mest på bilder og filmer. Derfor må tekstene være korte og lettleste, med innhold som er av høy kvalitet. De skal dessuten appellere til målgruppen, gjerne på en morsom måte og holde seg til et tema. Dersom du skal legge ut bloggene selv, bør du bestemme deg for en plattform som er lett å bruke. Et godt bloggtips er den svært populær bloggtjenesten WordPress. Den er både gratis og av høy kvalitet. Vi på Copypanthers bruker ofte denne tjenesten når vi leverer et komplett bloggoppsett til våre kunder. Når du har bestemt deg for hvilken plattform du ønsker å bruke, er det på tide å tenke på design. Dersom du ikke er en utdannet designer, kan det være lett å gå i designfella. For å skape en god design på nettet bør man ha kjennskap til både fargevalg, tekstvalg, komposisjon og koding. Farger på en skjerm er annerledes enn farger på en plakat. Derfor er det et godt bloggtips å bruke en ferdig mal. På tjenesten WordPress finnes det tusenvis av ferdige designmaler å velge mellom, og slik kan du være sikker på at du ikke feiler i designverdenen.

Sett deg klare mål med bloggen din

Når du skal opprette en ny blogg er det viktig å sette seg klare mål i forhold til både innholdet og til hvor ofte man ønsker å holde bloggen oppdatert. Vær realistisk! Et viktig bloggtips er selvfølgelig å engasjere leserne. Har du ingen lesere til bloggen din, så spiller det ingen rolle om den er aldri så fin. Engasjer dine lesere gjennom bruk av bilder, videoer og korte, interessante tekster uten skrivefeil. Copypanthers bruker alltid korrekturlesere til tekstene for å kvalitetssikre våre leveranser til deg som kunde. Et siste bloggtips; skal du låne bilder fra andre er det lurt å be om lov. Gode relasjoner er viktig også blant bloggere. Mye av besøkstrafikken kommer ofte fra andre blogger.

Contact us now!