Hvordan lykkes med handel over elektroniske nettverk?

E-handel defineres som handel av varer eller tjenester gjennomført via et elektronisk nettverk. Da er det ikke nødvendig med en direkte kontakt mellom kjøper og selger, slik som en samtale over telefon eller ansikt til ansikt. Man tenker gjerne på E-handel som et synonym til internetthandel, men E-handel eksisterte faktisk over ti år før den første internettbutikken. Videotex, et engelsk system der modifiserte TV-er hadde enkle menyer man kunne velge i, ble oppfunnet i 1979 av den engelske entreprenøren Michael Aldrich. I dag domineres e-handelen av handel på internett, der man kan finne alt fra små nisjebutikker som selger ting de færreste interesserer seg for, til giganter som Amazon, eBay og Alibaba. Siden man kan drive nettbutikk hjemmefra med svært få andre ressurser enn penger å investere, en datamaskin og lagerplass, er det viktig å skille seg ut i mengden. Mange kunder er selvfølgelig ute etter å få kjøpt produktene sine billigst mulig, men faktorer som troverdighet og det å gjøre en trygg e-handel har også svært mye å si. For å bygge troverdighet og tillit er det viktig at de forskjellige tekstene i nettbutikken er skrevet godt, er leservennlige og grammatisk korrekte. Dette er noe man kan lese i mange artikler som advarer mot falske nettsteder. Forbrukerrådet skriver: «Mange useriøse nettbutikker har i tillegg dårlig oversatte tekster». Copypanthers kan hjelpe deg med å oversette eller skrive dine produkttekster.

Søkemotoroptimaliserte tekster og e-handel

Du vil gjerne ha en nettbutikk med tekster som er godt skrevet og selgende, slik at kundene har lyst til å kjøpe produktene hos deg etter å ha lest produkttekstene. Men for at dette skal skje, må kundene først vite at de kan handle hos deg. Noen får kunder ved å betale for å annonsere på populære nettsteder som nettaviser og underholdningsbaserte nettsteder som for eksempel YouTube, eller sosiale nettsteder slik som Facebook. Men mange potensielle kunder velger å bruke søkemotorer som Google og Bing til å søke etter varene de er ute etter, og da er det viktig at søkemotorene plukker opp produkttekstene dine. Det er mange faktorer som spiller inn når man skal skrive tekster til e-handel, og det er derfor flere og flere som velger å overlate denne jobben til profesjonelle.

Få et uforpliktende tilbud i dag!

Få et fortrinn over konkurrentene dine. Få gratis kundetilstrømning og øk både fortjenesten og kundetilfredsheten. Her hos Copypanthers har vi mange profesjonelle frilansskribenter som kan skrive gode, selgende og søkemotoroptimaliserte tekster på over 30 språk. Vi garanterer at du blir 100% fornøyd. Du vil få økt trafikk fra søkemotorene, og gode, salgsfremmende tekster vil gjøre at flere velger å handle hos nettopp deg. Vi leverer tekster på daglig basis, raskt og presist. Ta gjerne kontakt med oss i dag for å få et uforpliktende tilbud og vi skal gjøre det vi kan for at du skal lykkes med e-handel.

Contact us now!