Begynn med gode overskrifter!

Hvordan skrive debattartikkel som fanger leserens oppmerksomhet på riktig måte? En misvisende overskrift kan gjøre at leseren synes artikkelen virker useriøs, så ikke ta i for hardt. Vær relevant, saklig og kortfattet i overskriften, og skriv gjerne overskrift og deloverskrifter etter at du har skrevet ferdig teksten. Det kan være lurt fordi innholdet i teksten du har intensjoner om å skrive kan bli annerledes enn du hadde tenkt deg. Du ender kanskje opp med en tekst som er bedre enn du hadde sett for deg, og da fortjener den en overskrift som er bedre enn du først hadde planlagt. Om du ønsker å være ironisk i overskriften er ikke det forbudt, men det må skinne gjennom så klart og tydelig at leseren faktisk forstår ironien, så vær forsiktig, da det ikke er like lett å få frem ironi skriftlig som det er muntlig.

Hvordan skrive debattartikkel som får frem det man mener?

Når man skriver en debattartikkel, bør man først presentere hva man vil argumentere mot. Beskriv kilden til debatten grundig og seriøst, og ikke gjør narr av dine debattmotstandere. Tenk over hvordan det har blitt oppfattet av deg selv, men også hvordan andre kan ha oppfattet det. Når du har fått frem hva det handler om og hvem/hva du debatterer om, gå så til verks med å presentere dine egne meninger. Begynn gjerne med det som er mest viktige først, og fortsett med det mindre viktige. Til slutt tar du det minst viktige. Det er viktig at man får frem hva man selv mener i forhold til det man forteller at andre mener, og gjenta gjerne det du mener i begynnelsen og slutten av artikkelen, slik at det kommer klart og tydelig frem på alle mulige måter. Trikset bak hvordan skrive debattartikkel er i tillegg å begrunne meningene sine godt, og tenke over hvilken bakgrunn man har for å mene det man mener. Prøv å se debatten fra flere synsvinkler, da vil leseren anse deg som reflektert og være mer tilbøyelig til å høre på deg. Om du er en god artikkelforfatter , vil vi i Copypanthers gjerne høre fra deg, da vi alltid er på utkikk etter nye artikkelforfattere.

Hvordan skrive debattartikkel når du har lite tid til å skrive?

Sitter du fortsatt fast med artikkelskrivingen? Får du ikke helt orden på hvordan skrive debattartikkel, eller blir det for tidkrevende for deg i forhold til andre gjøremål i bedriften? Det finnes løsninger. Vi i Copypanthers har lang erfaring med å skrive argumenterende artikler som er optimaliserte for moderne søkemotorer som Google og Bing. Vi har mange fornøyde kunder som overlater tekstene sine til oss. Vi har en rekke profesjonelle artikkelforfattere som kan skrive artikler på over 30 språk, så uansett om du vil argumentere på tyrkisk eller norsk så har vi forfattere som kan hjelpe deg. Vi leverer raskt og effektivt, med 100% fornøyd-garanti.

Contact us now!