Et mye større marked enn folketallet skulle tilsi.

Netthandel i Norge ligger på verdenstoppen i forhold til folketallet. Flere uavhengige undersøkelser viser at vi her oppe i nord handler mer enn dobbelt så mye per innbygger på internett sammenlignet med andre europeiske land. Det er sannsynligvis mange grunner til dette. Vi har en av verdens beste internettdekninger som når ut til nesten hele befolkningen. De store avstandene i vårt langstrakte land gjør at det er mye tid og penger å spare på å handle på nett, særlig for de som bor i utkantstrøk å må kjøre i en time eller mer for å komme til kjøpesenteret. Nordmenn har også en meget god kundebeskyttelse takket være forbrukerkjøpsloven, som gir alle kjøp på internett (og post- og telefonordre for den saks skyld) en betingelsesløs 15 dagers angrerett. Dette gjør også at norske nettbutikker i mye større grad må hanskes med returvarer og lett brukte produkter, noe som går utover marginene og medfører mye ekstraarbeid. Så selv om man har god tilgang på kunder med mye penger, er det ikke alltid like lett å drive netthandel i Norge. Trenden viser også at mange nettbutikker bukker under fordi salget ikke går som forventet.

Hvordan lykkes med netthandel i Norge?

De som har opplevd størst suksess med netthandel i Norge, er detaljhandlere innenfor elektronikk. Noen av disse nettbutikkene har også fysiske butikker der kundene både kan plukke opp varer de har bestilt og motta hjelp og service når det skulle være nødvendig. En fellesnevner for slike detaljhandlere er at de scorer høyt på kundetilfredshet og er flinke til å følge alle forbrukerkjøpslovens regler. Fornøyde kunder kommer som regel tilbake og handler mer, selv om prisene ikke nødvendigvis er de aller laveste. En annen grunn til suksessen, er at de har gode produkt- og kategoriomtaler på nettbutikkene sine, noe som gjør at det er lett for kundene å finne ut nøyaktig hvilket produkt de vil ha. I tillegg er tekstene søkemotoroptimaliserte, noe som gjør det lett for søkemotorer som Google og Bing å finne frem til nettopp deres nettsider.

Tjen mer penger på netthandel i Norge med gode SEO tekster.

Mange store aktører på netthandel i Norge bruker profesjonelle tekstforfattere til å skrive tekstene for sine nettbutikker. Annonsering på nettaviser og sosiale medier kan ofte koste mer enn det trafikken som annonsene genererer bringer inn. Internettannonser som på nittitallet kunne ha en CTR (Click through rate) på nesten 5%, blir i dag ikke trykket på av mer enn 0,2-0,3% av de besøkende. Her hos Copypanthers har vi en rekke frilansskribenter som er trent i søkemotoroptimalisering, og kan skrive gode tekster som søkemotorene plukker opp og rangerer deg på Google, slik at kundene kommer til nettopp din nettbutikk når de søker etter produktene de er ute etter. Utvid din kundekrets og prøv deg på en netthandel i Norge. Ta kontakt med oss for et gratis og uforpliktende tilbud i dag, vi garanterer at du blir 100% fornøyd.

Contact us now!