Få økt fortjeneste på mulighetenes marked

Dagens nettbutikker har ikke bare muligheten til å selge varer billigere på grunn av reduserte butikk- og personellkostnader, men man har også muligheten til å nå ut til en mye større kundegruppe. Dette er noe som gir spesialistforretninger som selger varer innenfor en svært spesifikk produktgruppe et eksistensgrunnlag. Mange små nettbutikker sliter med å få nok trafikk. Søkeoptimalisering av tekstene i netthandelen kan være en smart ting å investere i, særlig for deg som har et lite firma med få ansatte. Enten om du ønsker å starte med netthandel, eller om du har en eksisterende nettbutikk, kan Copypanthers hjelpe deg til å øke trafikken på din nettbutikk, og øke omsetning og fortjeneste betydelig. Våre frilansskribenter har lang erfaring med å skrive søkemotoroptimaliserte produktomtaler og kategoribeskrivelser som bidrar til at Google, Bing og andre søkemotorer vil plukke opp og dirigere trafikken til din nettbutikk fremfor konkurrentenes.

Produktomtaler – mer enn spesifikasjoner

I en verden der vi blir bombardert av informasjon på alle kanter, er det viktig at informasjonen man kommer med er lett å oppfatte, forklarende og kjøpsmotiverende. En feil mange bedrifter som driver med netthandel gjør, er å bare skrive en lang liste med spesifikasjoner for produktene. Dette er noe som gir en kunde som vet nøyaktig hva han er ute etter nok informasjon, men som kan virke fremmed og uforståelig for kunder med mindre erfaring med produktgruppen. Noe som er viktig for å lykkes med netthandel, er at man sitter igjen med høyest mulig fortjeneste per kunde. Gode og forklarende produkttekster vil ikke bare få søkemotorene til å velge din nettbutikk, men også sikre at man får salg. En god tekst selger ikke bare hovedproduktet, men også tilbehøret som man gjerne har enda større fortjenestemargin på. Vi gir deg muligheten til å nå ut til et enda større publikum, da Copypanthers har tilgang på mange frilansskribenter som kan skrive gode tekster om netthandel på over 30 forskjellige språk.

Copypanthers har løsningene for din netthandel

For å lykkes med netthandel i dagens marked, er det tre ting som er avgjørende. Ved å nå ut til et større publikum har du muligheten til å øke trafikken og profitten til din nettbutikk betraktelig. For det andre, er gode og informative produkt- og kategoribeskrivelser noe som gjør at kundene leser tekstene og blir på siden. Den tredje faktoren, prisene dine, har selvfølgelig også noe og si, men de skal ikke vi gjøre noe med. Prisene på våre tjenester skal i hvert fall ikke være en faktor som gjør at du må øke dine priser. Gjør som mange av våre fornøyde bedriftskunder, og få gode, søkbare tekster som gjør at Google, Bing og viktigst av alt, kundene, velger din nettbutikk. Vi leverer tekster på daglig basis, og vi garanterer at du blir 100% fornøyd. Ta kontakt med Copypanthers i dag for et uforpliktende tilbud, og vi skal hjelpe deg med å få fart på din forretningsidé, slik at du, som mange andre, også kan lykkes med netthandel.

Contact us now!